3 novoroční předsevzetí pro vaši pleť – MARK face and body Česko Přejít na obsah
3 novoroční předsevzetí pro vaši pleť

3 novoroční předsevzetí pro vaši pleť

Na začátku nového roku máme vždycky spoustu plánů, co všechno na sobě změníme. Je to skvělá příležitost, jak zdokonalit i péči o pleť. Zkuste si tedy osvojit alespoň tyto tři návyky a dodržujte je s maximální pravidelností.

1) Důkladné čištění

Pleť nestačí jen zbavit líčidel. Zvlášť pokud trpíte na pupínky nebo černé tečky, měla byste tvář čistit opravdu důkladně. Teprve po odlíčení přichází čas na dočištění. Pořádně vyčistit byste měla pleť i ráno před tím, než nanesete pečující přípravky a líčení. Jedině tak pokožka pojme všechny účinné látky a make-up nebude tvořit nevzhledné fleky. Všech nečistot, nadbytečného kožního mazu i toxinů vaši tvář spolehlivě zbaví přírodní MARK mýdlo s aktivním uhlím. Je perfektní, když vás trápí akné a vyrážky. Obsahuje tea tree olej, který navíc i stahuje póry.

2) Pravidelný peeling

Aby byla pleť krásně zdravá a zářivá, dopřejte jí jednou za týden peeling. Ten ji zbaví odumřelých kožních buněk, což ji hezky projasní. Vybírejte peeling, který je dostatečně jemný a navíc vyživující – takový, po kterém není pleť vysušená, ale naopak zůstává krásně hebká. Peeling ji také zbavuje různých nedokonalostí a sjednocuje její barevný tón. MARK face sugar scrub s účinným zeleným čajem a esenciálními oleji z mandarinky a citrónové trávy působí antisepticky proti bakteriím, čímž bojuje proti šíření zánětů a akné.

3) Náležitá hydratace

Jen čistit pleť nestačí. Je fakt, že samotné čištění pleť trochu vysušuje, a tak si přímo žádá, abyste ji po něm ještě důkladně ošetřili. Potřebuje výživu a hydrataci, aby zůstávala vláčná a pružná, a dokázala se ubránit nejen prvním známkám stárnutí, ale i dalším nástrahám, jako jsou třeba pupínky či podráždění. Vyzkoušejte olejové sérum MARK organic face oil Lemongrass, které důkladně hydratuje, napomáhá regeneraci pokožky a udržuje její pevnost. Snadno se vstřebává a nezanechává pleť mastnou, proto se hodí i na mastnější pleť, jejíž lesk dokáže regulovat.

Předchozí příspěvek Další příspěvek