Testování produktů na citlivé pleti - recenze

září 22, 2023 0 komentů

Testování produktů na citlivé pleti - recenze

V rámci nedávné výzvy k testování našich produktů se zapojilo několik z Vás. Odkryli jste nám své příběhy a my Vám děkujeme za obrovskou důvěru, otevřenost a možnost být součástí Vaší denní rutiny.

Petra M. se zapojila do našeho testování jako první a svěřila se nám s problémy, které ji trápí. Od malička trpí atopickým ekzémem a různými alergiemi. Navíc má práci, která dává neskutečně zabrat jejím rukám, v důsledku čehož jsou extrémně suché a popraskané. Pokožku těla má spíše suchou se sklonem k atopii, hlavně na rukou, obličeji a krku. Fotky jsou zveřejněny s Petriným souhlasem.

 

Petra testovala:

 

Jemné mýdlo Calendula

"Tohle mýdélko mě velmi mile překvapilo, ačkoli nejsem fanoušek tuhých mýdel. Pěnilo přiměřeně, nespotřebovávalo se příliš rychle a zanechávalo i velmi znečištěné ruce krásně čisté. Hlavně mi pokožku rukou nevysušovalo, což jsem velmi ocenila."

Čistící a odličovací gel pro všechny typy pleti

„Tento gel jsem měla používat zejména na mé popraskané ruce, ale sem – tam jsem si jím večer vyčistila i pleť. Jednou denně jsem si jím umyla / vyčistila ruce a ty zůstávaly hydratované a zvláčněné. Ocenila jsem to hlavně na noc, protože jsem necítila pnutí na pokožce rukou, jak bývalo předtím u mě zvykem. Stejně tak na tváři jsem necítila žádné pnutí a ráno jsem se probudila s mnohem jemnější pokožkou."

Krém na citlivou pokožku

„Tento krém jsem brala všude se sebou, je to opravdu vynikající produkt a doslova taková S.O.S. záchrana, když máte suché ruce a potřebujete si je hned hydratovat. Také, když jsem jen trošku ucítila na krku „ten pocit“ atopického ekzému, okamžitě jsem si aplikovala tento krém a během pár minut mě přešel pocit pnutí na krku."

Sprchový pudink Nougat

"Tak k tomuto pudinku, to byla láska na první ovonění. Měla jsem možnost testovat nugátový a ta vůně a konzistence - nejraději bych ho snědla jako pudink 😀😊 Už po prvním použití byla pokožka hebčí a vláčnější, nejen na dotek, ale také na pohled bylo na pokožce možné poznat, že není "žíznivá" po koupeli. Jelikož máme tvrdou vodu, už jsem se po koupání vůbec nemusela krémovat."

Šampon na citlivou pokožku

"Šampon mě trochu zaskočil a ze začátku jsem mu neuměla přijít na "chuť," protože při prvním umytí jsem měla vlasy slepené a neuměla jsem se následně rozčesat. Přiznávám, že konzistencí byl pro mě zvláštní, ale naučila jsem se s ním pracovat."

Kondcionér pro všechny typy vlasů

"A tady přicházím na kloub věci. Při prvním použití šamponu jsem pro krátkost času nepoužila kondicionér - moje chyba. Přišla jsem na to, že šampon je třeba používat jedině s kondicionérem. Chtělo to trochu cviku a zvyku, ale vlasy mi za to byly opravdu vděčné. Já, ​​co jsem předtím měla potřebu si mýt vlasy denně, jsem opravdu omezila mytí na každý 2. až 3. den. Nesvědila mě pokožka hlavy a to v sezóně alergií byl tak trochu zázrak.Vlasy se mi ani tak rychle nemastily, jak dříve bývalo u mě zvykem."

Levandulový hydrolát

"Vyhlašuji ho za svou hlavní hvězdu. Tento přípravek je nutnost do každé rodiny :) Přiložila jsem fotky dekoltu a ruce, na kterých mám akutní alergickou reakci, bohužel nic, co by pro mě byla novinka. Jakmile se mi něco takového" vyhodilo", nastříkala jsem se tímto hydrolátem a do pár minut jsem měla klid. Mohu říci, že mě po něm tak příšerně nesvědila pokožka a zmizelo i zarudnutí. Také jsem ho začala všude brát se sebou. Když mě něco uštiplo, aplikovala jsem hned tento sprej a velmi mi to pomohlo, štípanec přestal svědit a ani místo bodnutí tak nezčervenalo, jak bývá u mě zvykem. Určitě perfektně poslouží i přes léto v rámci osvěžení, nejen obličeje, ale i pokožky vlasů nebo těla."

 

Fotografie stavu pokožky Petry před a po:

 

 

 




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar